Är du ung? Känner du dig ung? Vill du följa Jesus? Då är den här dagen för dig!

En fullmatad heldag med livsförvandlande intryck, undervisning, utmaningar och möjligheter att gå från åhörare till efterföljare.
Det finns fortfarande människor och folkgrupper i världen där Jesus aldrig blivit presenterad. Trots att Bibeln är världens mest lästa bok finns det språk som Guds Ord aldrig översatts till. De onådda och bibellösa folken är vår generations utmaning!
Vi tror att unga kristna idag vill följa Jesus och den väg som Han leder dem att gå. Att de vill ta kallelsen på allvar om de bara förstår vad den kan innebära för deras liv. Vi är övertygade om att Jesus har kallat många i Sverige idag till Guds mission och att en ung generation väntar på att gensvara.
Vi vill erbjuda verktygen och ge konkreta vägar för att ge sig ut på det äventyr tillsammans med Gud som fyller människors hjärtan med kärlek och förvandlar nationer.

Engage. Mission. Now!

Redan på lördag förmiddag kickar vi igång med en ösig Missionsshow som du inte vill missa! Lovsång, liverapporter från fältet, tävlingar med fina priser, intressanta gäster i soffan, förbön för de som ska ut på mission mm.
Direkt efter lunch är det valbara Streams med spännande inriktningar.
Sedan gött caféhäng och besök bland montrar innan vi kör vidare på kvällen med en stark bön och lovsångskonsert som förmodligen inte lämnar någon oberörd, följt av predikan utifrån Guds Ord och ett tillfälle att få möta med Honom som gett oss missionsuppdraget – Jesus!

Kom och bli förvandlad. Kom och bli sänd. Engage. Mission.