Missa inte årets missionskonferens

Engage den 7 november!

 

Budskapet för Engage är detsamma som föregående år: Det finns fortfarande människor och folkgrupper i världen där Jesus aldrig blivit presenterad och trots att Bibeln är världens mest lästa bok finns det språk som Guds Ord aldrig översatts till. De onådda och bibellösa folken är vår generations utmaning! Engage. Mission. Now!

I år ser upplägget för konferensen lite annorlunda ut. Som alternativ till att ta dig till Jönköping, kommer du kunna vara med i en grupp på din ort, där ni spenderar hela dagen tillsammans, ledda av en väl förberedd coach. Här får du ställa dina frågor, bedja, ta emot förbön, lovsjunga, äta, skratta och tävla tillsammans. Under dagen checkar ni in på konferensen som streamas live från Jönköping.

Under dagen kommer du kunna ta del av den populära och fartfyllda missionsshowen, inspirerande seminarier, diskussioner, en tävling med grymma priser och kvällsmöte med förbön. Kvällen avslutas med bön och lovsångskonserten ”Reach the nations”.

På plats i Jönköping kommer en speciell missionskonsultation äga rum för missionsråd, församlingsledningar och missionsledare, för att lära sig mer om missionsuppdraget och diskutera hur vi tillsammans kan slutföra det under vår tid.Obs! Begränsat antal platser.

VILL DU VARA MED?
Vill du vara med som deltagare men saknar en grupp?
Inga problem – vi sätter dig i kontakt med närmsta coach i närheten av där du bor.

VILL DU BLI COACH FÖR EN GRUPP?
Har du redan ett hjärta för mission? Anta utmaningen att bli en av våra coacher.

Ditt uppdrag blir att samla ihop ett dussin ungdomar från din ort och att med vår hjälp coacha dessa under dagen. Ett perfekt sätt att sprida visionen som Gud har lagt i ditt hjärta.